(Gehavende) oldtimer gezocht voor filmdebuut

Heb jij een oldtimer die het ziet zitten om een filmcarrière te beginnen? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor de film ‘Het kogelgat van Château St. Gerlach’ wordt een jaren ’40 automobiel gezocht.

Oldtimer gezocht

Robin Peeters en Camille Oostwegel zijn voor deze documentaire over de Tweede Wereldoorlog op zoek naar een oldtimer uit de jaren ’40. Het liefste een Vauxhall, maar een ander merk is ook goed mogelijk. Het zou helemaal perfect zijn als de auto ook nog eens zwaar gehavend is of een geroest autowrak.

Ze willen graag enkele filmopnamen van de oldtimer maken in een (deels) groene omgeving. Een kleine onkostenvergoeding behoort tot de mogelijkheden.

Het kogelgat van Château St. Gerlach

Een documentaire over de Tweede Wereldoorlog, de betekenis van de Amerikaanse Begraafplaats in Margraten en de segregatie in de Verenigde Staten in het midden van de vorige eeuw.

Eind 2012 zijn de opnamen van de productie gestart en vinden zowel plaats in Limburg als in de Verenigde Staten. De gedramatiseerde reconstructies worden verfilmd op authentieke locaties in Château St. Gerlach.

Meld jouw oldtimer aan

Voldoet jouw oldtimer aan de wensen? Vul het contactformulier in en meld je dan direct aan! Wie weet schittert jouw pronkstuk binnenkort in een prachtige film…

Related Posts