De zeven bochten van Heuvelklim Teuven

De Heuvelklim Teuven vond op zondag 31 augustus 2014 alweer voor de 11e keer plaats. Het weer zat een beetje tegen, maar dat weerhield de deelnemers aan de heuvelklim er niet van om met hun bolides vlot het parcours af te leggen.

Heuvelklim Teuven

De Heuvelklim Teuven wordt mede georganiseerd door Limburg Rally. Een mooie rit tegen de klok in het Belgische Teuven, net over de grens bij Maastricht. Het parcours is iets korter dan 2 kilometer en heeft een stijgingspercentage van 7%. De zeven mooie bochten zorgen voor een prachtige klim.

Heuvelklim Teuven

Naast de heuvelklim is er elk jaar weer genoeg te zien. De Parochiefeesten van Teuven, maar ook de vijfde oldtimertreffen. Of je nu een tractor, een auto, motor, bromfiets of scooter hebt, voor bouwjaar 1970 was iedereen welkom om te komen ‘meeten’.

Meedoen aan de heuvelklim

Wil je volgend jaar ook meedoen aan de Heuvelklim Teuven? Like onze Facebook-pagina of volg ons op Twitter of Google+ en blijf op de hoogte van de leukste oldtimerevenementen.

Related Posts