Online veiling Hillegom met vooroorlogse Ford oldtimers

Altijd al een vooroorlogse Ford willen bezitten? Sla dan nu je slag tijdens de online veiling van Den Hartogh Ford Museum. Dit keer geen online veiling in Amerika, maar gewoon in Hillegom.

Het museum heeft de grootste Ford privé-collectie ter wereld en ze doen maar liefst 47 exemplaren van de hand. De reden is simpel. Ze willen een jonger publiek trekken met jongere Ford-modellen.

Ford Mustang

De echte aandachtstrekker is toch echt de Ford Mustang. Een beest van een auto met een enorme bekendheid die veelvuldig wordt gebruikt in films: The Fast and the Furious, Gone in Sixty Seconds en bijvoorbeeld I am Legend. Ook andere Ford oldtimers zoals de Escort, Taunus, Capri, Cortina en de Grenada zullen wellicht hun opmars maken in het Den Hartogh Museum.

Boodschappen doen met de T-Ford

Een T-Ford hoef je niet in de garage te laten verstoffen laat Dick de Koning uit ‘s Gravendeel zien. Hij doet wekelijks de boodschappen met zijn originele T-Ford uit 1919.

Online veiling Ford oldtimer

Dus wat let je om een kijkje te nemen op de website van BVA Auctions en alvast een modelletje uit te zoeken. Al vanaf € 8000 kun je een prachtige Ford Model-A Tudor Sedan uit 1928 kopen. De veiling sluit op 2 oktober om 18.00 uur.

Related Posts