Bijzonder huwelijksaanzoek: 44 Mazda’s MX-5 in ‘Marry me?’

Het lijkt alsof deze automobilisten gewoonweg niet kunnen parkeren. Maar dit is een zeer unieke manier om je geliefde ten huwelijk te vragen. Colin Burgess, gek van zijn Mazda MX-5 en luchtfotograaf, wilde zijn aanstaande op een toepasselijke wijze verrassen.

Marry Me?

De beste man verzamelde 44 Mazda’s MX-5 bij elkaar op een parkeerplaats van een middelbare school in Californië. De slechte chauffeurs vormen namelijk samen de zin ‘Marry me?’. Colin Burgess legt uit dat hij in het begin niet genoeg auto’s bij elkaar wist te krijgen om ook nog een vraagteken te vormen. Toch doken er op de bewuste dag ineens een paar extra Mazda’s op.

Huwelijksaanzoek

De nacht voor het grote huwelijksaanzoek tekende Colin alle lijnen op de parkeerplaats met krijt. Op zijn aanzoek compleet te maken deed hij alsof hij een aantal luchtfoto’s moest maken van vastgoed terwijl zijn vriendin de drone bediende. Het duurde een paar tellen voordat Caitlin Lainoff, de aanstaande bruid, doorhad dat de mooie woorden op de parkeerplaats voor haar bedoeld waren. En ze zei ja.

Waarom een Mazda MX-5?

Maar waarom je meisje ten huwelijk vragen met een zootje Mazda’s MX-5 bij elkaar? Toen het koppel net begon met daten vroeg Caitlin of ze een snel ritje mocht maken in zijn kleine auto. Deze kleine rode auto, een Mazda MX-5 uit 1992, vormt de top van de letter M op de foto. Het is nog maar de vraag of de kleine auto over een paar weekjes nog groot genoeg is. De bruid is in blijde verwachting.