WK-commercial Hyundai met gillende Braziliaan van de buis

Gillende Braziliaanse commentator

Het irritante reclamespotje van Hyundai is van de buis! Geen Braziliaanse voetbalcommentator die tijdens elk WK-reclameblok ‘GOOOOAAAAL’ door de beeldbuis gilt. Een opluchting voor vele voetbalkijkers.

WK-commercial: slimme marketing

Irritant of niet, Hyundai speelt uiterst goed in op alle kritiek die het spotje over zich heen krijgt. Op Facebook gaven ze gratis oordopjes weg die kijkers konden gebruiken tijdens de reclameblokken. Om het feestje compleet te maken kun je zelfs meejuichen met de Braziliaanse commentator door de app te downloaden. Hyundai heeft twee WK-commercial gemaakt. Het spotje met de Braziliaanse commentator werd uitgezonden tijdens de poulefase. Vanaf nu komt Hyundai met een nieuw spotje met de Braziliaanse voetballer Oscar in de hoofdrol.

Braziliaanse commentator komt terug

En ze zijn de vervelendste niet bij Hyundai. Na de wedstrijd Nederland-Chili van gisteren heeft Hyundai de spraakmakende tv-commercial weer van de buis gehaald. Maar pas op! Mike Belinfante, woordvoerder van Hyundai, kwam vanmiddag met het dreigement: “Als we winnen van Mexico komt WK-commercial nog één keer op de buis”.