Geen gedoe: robot parkeert auto op luchthaven Düsseldorf

Onderweg naar het vliegveld in Düsseldorf voor een leuke vakantie? Dan wil je je auto natuurlijk graag in de buurt parkeren, maar liever zelf niet ver lopen. Dat kan vanaf vandaag met Ray, de robot die je auto parkeert.

Robot parkeert auto

Je kunt de robot boeken via een app en op moment van vertrek je auto parkeren op de daarvoor bestemde zone. Ray controleert dan of de auto leeg is en neemt je auto mee om ‘m te parkeren op één van de 249 speciale parkeerplaatsen. Kom je weer terug dan zal je auto worden klaargezet op basis van kenteken en vluchtgegevens. Makkelijker kan niet!

Robot parkeert auto

Volledig verzekerd

Ray de robot is ontworpen door het Duitse Serva Transport Systems.  Voertuigen tot 3,3 ton kan de robot volledig verzekerd parkeren. Een dagje parkeren met deze nieuwe service kost 29 euro.

App downloaden

De app, DUS PremiumPLUS-parking, is te downloaden via Google Play.