Nieuw: betalen met Bitcoin en SOFORT Banking

Om nog beter tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten heeft MyOldtimer.nl twee nieuwe betaalmethoden toegevoegd: Bitcoin en SOFORT Banking.

Betalen met Bitcoin

Het is nu mogelijk om met Bitcoin te betalen op MyOldtimer.nl. Bitcoins is digitaal geld en kun je net zo gebruiken als je dat met euro’s of dollars zou doen. Wil je een betaalde advertentie plaatsen dan kun je naast iDeal, PayPal, MisterCash en Paysafe Card nu ook met Bitcoin afrekenen.

Betalen met SOFORT Banking

Voor onze Europese klanten bieden we sinds deze week ook SOFORT Banking (voorheen DIRECTebanking) aan. Klanten uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwisterland, Spanje, Itali:e, Frankrijk en Polen hebben nu de mogelijkheid om transacties te voldoen met hun favoriete betaalmethode. SOFORT Banking lijkt veel op het Nederlandse iDEAL. Een groot verschil is dat de consument niet op de website van de vertrouwde bank komt maar de overschrijving bevestigd op de pagina van SOFORT Banking. Vragen over betalen van advertenties bij MyOldtimer.nl? Neem contact op, we helpen je graag.