Cadeautip: toeren in een oldtimer met 15% korting

Gek van oldtimers en zelf geen klassieker in je bezit? Hoe leuk is het dan om een oldtimer te huren voor een mooie toerrit in binnen- of buitenland?

Tip voor Vaderdag

Op een heerlijke zonnige dag stap je in een prachtige oldtimer, dakje open, picknickmand op de achterbank en de toerrit kan beginnen. De wind in je haren, kabbelende beekjes, rustieke dorpjes en een rustgevende natuur. Rij de mooiste routes, bezoek authentieke dorpjes en laat je meevoeren in vervlogen tijden. Onderweg stop je natuurlijk voor een heerlijke lunch!

15% korting op oldtimer huren

Boek dit originele uitje nu voor Vaderdag met 15% korting. Huur bijvoorbeeld de appeltjesgroene 2CV en herbeleef de jaren ’80. Dakje eraf, klapraampjes open en genieten van het overhellen in de bochten. Ook een groene MG uit 1963 en een witte MG uit 1965 kun je huren met 15% korting.

Op alle boekingen van 1 juni tot en met 15 juni ontvang je 15% korting op genoemde oldtimers. Fijne Vaderdag!

Related Posts