Oldtimerdag Volsa: antieke brommers en auto’s in Enschede

Volsa, een club van een vijftal Saab- en Volvoliefhebbers, organiseert de tweede grote oldtimerdag en singelrit in het centrum van Enschede op zondag 1 juni 2014.

Oldtimerdag Volsa en Brommers Kiek’n

De eerste editie in 2013 leverde een geweldige happening op met vele merken en soorten oldtimers vanaf het begin van de jaren ‘30. Een lust voor het oog van alle liefhebbers, maar ook de vele bezoekers van de Enschedese binnenstad op deze koopzondag. Naast oldtimers zullen dit jaar ook weer oldtimer bromfietsen te bewonderen zijn tijdens het ‘Brommers Kiek’n’. Gratis entree!

Singelrit

Voorafgaand aan het evenement wordt de Singelrit verreden. Deze start vanaf het Bothovenfestival op het voormalige Polaroidterrein in Enschede. De rit zal langs de singels van Enschede voeren en eindigen op het van Heekplein, waar alle oldtimers opgesteld zullen staan.

In het centrum van Enschede is er echt van alles te beleven die dag. Op de oude markt het multiculturele festival, op het Polaroidterrein het Bothovenfestival en op het van Heekplein, naast het oldtimerevenement ook een themamarkt ‘winkelen, sport en spel’ en natuurlijk de koopzondag. Misschien wel de beste dag van het jaar om een koopzondag in Enschede te bezoeken!

Heb je zelf een oldtimer uit 1988 of eerder? Dan kun je gratis deelnemen aan de rit. Aanmelden kan via de website: www.volsa.nl.

Meer informatie over Volsa

  • Verzamel- en startlocatie: Performance Factory Polaroidterrein, Hoge Bothofstraat 45, 7514 ZA in Enschede
  • Eindbestemming: H.J. van Heekplein in Enschede
  • Aanvang en verzamelen: 09.30 uur Singelrit en Tourtocht rond Enschede 10.30 uur
  • Aankomst van Heekplein: tussen 12.30 en 13.00 uur
  • Einde 17.00 uur

Related Posts