De leukste autotips voor Vaderdag

Op zondag 15 juni 2014 is het Vaderdag. Weet jij al wat je gaat doen? Of welk cadeautje je wilt geven of kopen? MyOldtimer.nl geeft je een aantal leuke autotips voor Vaderdag:

10% korting op olie en smeermiddelen

Oliehandel kortingVoor alle vaders: 10% korting op alle smeermiddelen en andere producten van Oliehandel.nl. Of je nou op zoek bent naar motorolie, ontvetter of bijvoorbeeld reinigingsmiddelen. Met de couponcode MYOLDTIMER ontvang je direct 10% korting bij een besteding vanaf € 50. Aanbieding geldig t/m 22 juli 2014.

Oldtimerevenementen en dagjes uit

Nationale Oldtimerdag LelystadTijdens het Vaderdagweekend zijn er volop leuke tripjes te maken. Zo kun je in Losser op zondag naar de Oldtimershow met veel oude auto’s en tractoren. In Lelystad vindt dan de Nationale Oldtimerdag plaats met bijzondere en exclusieve automobielen. Op zaterdag kun je prachtige trikes en zijspannen bewonderen tijdens Carla’s Trike- en Zijspantocht.

Een dagje touren in een oldtimer

Autotips Vaderdag oldtimer hurenLaat je vader oude tijden herbeleven. Huur een oldtimer uit vervlogen tijden en maak een nostalgisch ritje door Nederland. Op MyOldtimer.nl vind je verschillende klassieke auto’s die te huur zijn voor verschillende gelegenheden. Bekijk ze allemaal!

Zomerpoetspakket voor € 6,95

Oliehandel zomerpoetspakketLaat je auto blinken met deze zomerse aanbieding van Oliehandel.nl! Het zomerpoetspakket bestaat uit een insectenreiniger, velgenreiniger en een autoshampoo van Eurol voor maar € 6,95. Maak meteen gebruik van deze speciale aanbieding en bestel ‘m hier.

Maak je cadeau helemaal zelf

Carwash emmer Feestidee.com

Zelf een cadeautje maken voor Vaderdag is natuurlijk wel het allerleukste. En het is heel simpel, want dit carwash kitje heb je zo in elkaar gezet. Wil je weten hoe je dit cadeautje voor Vaderdag maakt? Lees dan snel de beschrijving op Feestidee!

Een oldtimer op je shirt

Opdruk op t-shirtWat is er nou leuker dan je favoriete oldtimer op een shirtje laten zetten? Bep & Co ontwerpt duurzame bedrukte shirts. Een ‘strijkijzer’ op je shirt? Of liever een Volkswagenbusje? Welke opdruk je ook kiest, via MyOldtimer.nl ontvang je 10% korting op de hele collectie. Meld je direct gratis aan bij de MyOldtimerClub.

Related Posts