Vinyldak van je oldtimer verlijmen

Wil je het vinyldak van je oldtimer verlijmen? De hoedenplank bekleden of bijvoorbeeld de dakhemel repareren? Van Asperen Kleefstoffen is al 30 jaar leverancier van lijmen en zelfklevende tapes. Ideaal om bepaalde delen van je oldtimer mee te restaureren.

Innovatief verlijmen

Op het gebied van innovatief verlijmen beschikt Van Asperen zeer specifieke kennis en bijhorende producten. Als officiële partner van Henkel adhesives en 3M lijmen en tapes hebben ze voor vrijwel elk probleem een oplossing. Daarnaast geeft Van Asperen gedegen lijmadvies zodat je altijd het juiste product in huis haalt.

Uitstekende service

Van Asperen gebruikt de slogan ‘Vandaag besteld, morgen in huis’. Een belofte die keer op keer waar wordt gemaakt. Na elke bestelling ontvang je een persoonlijk mailtje dat je producten onderweg zijn naar je. Heb je vragen? Stel ze makkelijk via de website en je ontvangt binnen no-time een antwoord. Perfecte communicatie en een uiterst snelle service!

Van Asperen

Het bedrijf is in 1982 opgericht en uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming in de markt van industriële kleefstoffen. Van Asperen Kleefstoffen is zowel actief in Nederland als in België. Ze zijn gevestigd in Lelystad waar alle bestellingen worden verzorgd en verzonden. Bestel je voor 14.30 uur dan worden je producten de volgende dag geleverd.

Dus ben je op zoek naar lijm of tape voor je oldtimer of ander object, neem dan een kijkje in de webshop van Van Asperen Kleefstoffen.

Related Posts