Oproep: filmauto’s en bijzondere reclamewagens gezocht

“Wie herinnert ze niet, de Ferrari Daytona uit Miami Vice, de GMC van The A-team, de Aston Martin Vanquish van James Bond en de Pontiac Trans Am van Smokey and the Bandit. Dat zijn series en films waarvoor je niet alleen voor het verhaal of de hoofdrolspelers keek. En zo zijn er tientallen films. Voor het Nationaal Autovisie Concours tijdens het Concours d’ Elegance Het Loo is Autovisie op zoek naar beroemde modellen uit legendarische films.

Filmauto’s gezocht!

Het maakt niet uit welke film of serie, als de auto maar destijds door een groot publiek tot de verbeelding sprak. Heb jij een Knight Rider, een General Lee, James Bond of McQueen in de garage staan en wil jij jouw trotse bezit aan een groot liefhebberspubliek tonen, aarzel dan niet en geef je auto op.

Nationaal Autovisie Concours

Het Concours d’Elegance Het Loo wordt in het weekeinde van 21 en 22 juni in Apeldoorn gehouden. Het Nationaal Autovisie Concours heeft op zaterdag plaats. Naast de filmauto’s zijn er nog verschillende categorieën, waaronder Geniale eenvoud en supercars met een middenmotor.

Wil je deelnemen of heb je vragen, aarzal dan niet om contact op te nemen met de redactie van Autovisie via Robert Servaas (r.servaas@autovisie.nl of 088-8246256).”

Bron: De Telegraaf