Gezocht: trikes en motoren met zijspan voor triketocht

Voor de 2e keer organiseert Carla Schaad een verzorgde Trike- en zijspantocht voor blinden en slechtzienden op zaterdag 14 juni 2014 in Woudenberg. Carla is op zoek naar trikes en motoren met zijspan inclusief berijders die mee willen werken aan de tocht.

Blinden en slechtzienden

Bij slecht weer zal worden uitgeweken naar de eerstvolgende zaterdag 21 juni. De start van de triketocht voor blinden en slechtzienden start bij restaurant de Pyramide van Austerlitz in Woudenberg om 11.00 uur en duurt tot 19.00 uur. De gehele dag wordt voor iedereen voor het natje en droogje gezorgd.

Triketocht

Een trike is een motor met drie wielen, één wiel voor en twee wielen achter. De passagier zit boven het motorblok, maar achter de bestuurder. Helm is niet nodig, mits je in de veiligheidsgordel zit. Ideaal voor blinden en slechtzienden om het vrije gevoel van het motorrijden te ervaren zonder zelf de motor te hoeven besturen.

Trikes en motoren met zijspan

Wie heeft een trike of motor met zijspan en wil graag z’n steentje bijdragen aan dit mooie initiatief op zaterdag 14 juni 2014?

Meer info: Trike- en zijspantocht 2014.