Tip voor Vaderdag: Nationale Oldtimerdag Lelystad

Over een paar weekjes is het Vaderdag en wij hebben een uitermate goede tip voor elke oldtimerliefhebber: breng een bezoek aan de Nationale Oldtimerdag in Lelystad!

Ronkende motoren, benzine en rubber

Het jaarlijks terugkerende evenement Nationale Oldtimerdag Lelystad is een waar festijn met historische automobielen. Maar liefst 400 vintage, veteran en klassieke wagens zijn te bewonderen op de 3e zondag in juni. Helemaal in de sfeer van die tijd. Denk aan vooroorlogse kleding, klassieke helmen en stofbrillen en Rock ‘n Roll-kleding uit Amerika. Geniet van de ronkende motoren en snuif de geur van benzine en rubber op. Een van de topattracties is een grommende Bugatti T35C Grand Sport racemonster uit 1928!

Nationale Oldtimerdag Lelystad

De hele dag wordt opgeluisterd door muziek, prachtige verhalen van trotse eigenaren en een automobiliamarkt. Hapjes en drankjes staan verspreid over het parcours dus de innerlijke mens wordt zeker niet vergeten. Als kers op de taart: de toegang is gratis!

Kom ook op zondag 15 juni 2014 naar de Nationale Oldtimerdag Lelystad in Flevoland. De officiële opening start om 11.30 uur met de Concours d’Elégance. Om 16.00 uur wordt de winnaar bekendgemaakt.

Wil je meer weten over de Nationale Oldtimerdag Lelystad klik dan op deze link. Of neem een kijkje op de website.

Related Posts