Twee youngtimers opzettelijk op elkaar gereden op A58

Een ruzie uitvechten door met de auto op elkaar in te rijden? Het lijkt wel een opdracht uit een videospelletje. Zondagavond was het in ieder geval menens in een café in Sint Willebrord, Brabant.

Opzettelijke botsing youngtimers

Volgens de politie was er kort voor de aanrijding, rond acht uur, ruzie ontstaan tussen twee partijen in een café. Na de ruzie vertrokken de twee partijen in twee wagens, een Mercedes en een Chevy. Rond tien over acht kwamen de twee auto’s op de A58 met elkaar in botsing bij een bushalte langs de snelweg, waarbij de ene wagen onder de andere terechtkwam. De ene wagen is bewust op de andere ingereden.

Mishandeling

In de ene auto zat een 41-jarige man uit Sint Willebrord en in de andere auto zaten  een 33-jarige Tilburger met zijn vader en moeder en een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De 41-jarige man uit Sint Willebrord is ter plekke mishandeld. De 33-jarige Tilburger en de 26-jarige man werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De overige betrokkenen werden naar ziekenhuizen vervoerd. Hoe zwaar hun verwondingen zijn is nog niet duidelijk.

Zonde van die youngtimers.

Bron: Omroep Brabant

Related Posts