Oldtimerdag De Bilt: ‘Op Reis’ met de camper

Op zaterdag 13 september vindt Oldtimerdag De Bilt alweer voor de vierde keer plaats. Een dagje oldtimers bewonderen en toeren door het Midden-Nederlandse landschap.

Bus27

Op deze dag is ook de Open Monumentendag met als thema ‘Op Reis’. Natuurlijk doet Oldtimerdag De Bilt geheel mee in stijl en rijdt Bus27 gezellig mee. Bus 27 maakte deel uit van een serie van 15 bussen van het type Worldmaster van het merk Leyland. Na een complete restauratie rijdt de bus nu weer rond. En het is mogelijk om als passagier van Bus27 mee te rijden met toerrit!

Campers op de camping

We reizen verder want tijdens de oldtimerdag zal ook camping ‘Het Oude Dorp’ voor een dag geopend zijn. Op een grasstrook zullen ongeveer 25 campers tentoongesteld worden. Kom ook en ervaar het vakantiegevoel van vervlogen tijden.

Goede doelen

Net als vorig jaar gaat de opbrengst van de Oldtimerdag naar twee goede doelen: het Hillcrest Aids Centre Trust Durban Zuid-Afrika en het aidsbehandelingsprogramma van het Morgensterziekenhuis in Zimbabwe. Twee organisaties die zich inzetten tegen de bestrijding van aids en het bieden van ondersteuning aan mensen die geïnfecteerd zijn.

Oldtimerdag De Bilt

Kom ook naar Oldtimerdag De Bilt op 13 september van 10.00 uur tot 16.30 aan de Dorpsstraat! Voor meer info: Oldtimerdag De Bilt.

Related Posts