Audi quattro-dag op 4 april 2014

Nog maar twee dagen en dan is het Audi quattro®-dag! Een feestje, want er wordt 33 jaar quattro gevierd. Samen met quattro-liefhebbers haalt Audi herinerringen op aan legendarische momenten sinds de introductie van de eerste Audi quattro in 1981.

Audi quattro-dag winactie

Doe ook mee en win een ritje in een Audi RS 6 Avant quattro!

Plaats vóór donderdag 3 april 12.00 uur een foto van je eigen quattro, je ideale quattro of je quattro-herinnering op de Facebook-pagina van Audi. De meest originele inzending mag op quattro-dag vier uur lang onder begeleiding in een Audi RS 6 Avant quattro rijden.

Op donderdag 3 april om 16.00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt, houd de Facebook-pagina dus goed in de gaten.

Meer weten over de quattro-dag? Kijk op de website.

 

Related Posts