Top 3 leukste 1 april-grappen in autobranche

Het is weer zover: 1 april! De bekende automerken doen weer lekker mee aan de 1 april-grappen. Heb jij de nieuwe app van Peugeot al gedownload? Handig om het geluid van je claxon te personaliseren. Milieuactivisten opgelet! Rijden op een kopje thee in plaats van benzine? Het kan bij Mini. Happy April Fool’s Day!

It’s tea time!

Mini heeft DE oplossing om zowel goedkoper als schoner te rijden: de Mini Cooper T(hee). Geen dure benzine meer aanschaffen, maar gewoon een kopje thee in de auto gooien. Eén kopje is goed voor zo’n 65 kilometer!

Tuut, tuut!

Ben je het geluid van je huidige claxon zat? Dan heeft Peugeot goed nieuws voor je! Binnenkort komt de nieuwe app op de markt waarmee je het geluid van je claxon kunt personaliseren. Lieflijk fluitende vogeltjes of liever een brullende leeuw? You name it, Peugeot has it!

Met je billen op het gras

In een bijpassende auto naar het WK in Brazilië? Check de nieuwe Opel Astra ‘Copacabana’! Groene grasmatten op de stoelen, lekker wegdromen met je voeten in het zand op de plek waar de vloermatten liggen. Om het plaatje helemaal af te maken: een crushed ice en alcoholdispenser om onderweg heerlijke cocktails te maken. Laat de kampioenschappen beginnen!

Related Posts