Gezocht: oldtimer tractoren voor gratis deelname oldtimershow

De stichting Damovo Dalfsen organiseert elk jaar de DAMOVO-feesten in Dalfsen, Overijssel. Een groots festival van 4 dagen met markten, kermis, live muziek en een oldtimershow.

Standhouders gezocht: oldtimer tractoren

De oldtimershow is gericht op oude tractoren, stationaire motoren en kleine landbouwmachines. Voor deze show op zaterdag 31 mei 2014 zoekt de stichting nog standhouders die hun voertuig, stationaire motor, of landbouwmachine willen tentoonstellen. De deelname deze dag is geheel gratis en natuurlijk wordt er voor een lunchpakket gezorgd. Na afloop krijgen de deelnemers een herinneringsschild mee. De oldtimershow duurt van 11.30 uur tot ongever 16.30 uur en je kan opstellen vanaf 10.00 uur.

Gratis deelname oldtimershow DAMOVO

Wil je meedoen? Stuur dan een e-mail naar info@damovodalfsen.nl en vermeld om wat voor soort voertuig het gaat, welk merk, het bouwjaar en of u met 1 of 2 personen komt (i.v.m. het aantal lunchpaketten). Opgeven is mogelijk tot 14 mei 2014. Voor meer informatie ga naar de website: www.damovodalfsen.nl.

Related Posts