Altijd al een Fiat 500 koelkast willen hebben?

Al sinds juni vorig jaar op de markt, maar hij blijft zo cool: de Fiat 500 koelkast. We kwamen de koelkast gisteren tegen in een grote elektronicazaak. Welke Fiat-liefhebber wil zo’n prachtexemplaar nou niet in huis?

En als je dat toch bezig bent, ga dan ook meteen voor het Fiat 500 bankstel, de tafel en ja, zelfs koffiezetten in je 500 is geen enkel probleem.

SMEG 500 – Fiat 500 koelkast

Deze koelkast in Fiat 500-stijl is een prachtig vormgegeven koelkast en een samenwerking tussen Fiat, SMEG en Italia Independent. De Fiat 500 staat voor een hele levenswijze en voorlopig komt daar nog altijd geen eind aan. Zo blijkt ook dat de samenwerking tussen Fiat en SMEG niet nieuw is. In de jaren ’50 werkten ze ook al samen aan diverse huishoudelijke apparaten. Trouwens, je moet wel even diep in de buidel tasten. Dit exemplaar kost bijna € 7000…

Fiat 500 koelkast

We zijn erg benieuwd wat Fiat nog meer op de markt gaat brengen. Wie weet slapen we binnenkort wel in een Fiat 500 bed. Wel alleen voor korte mensen :-).