Oldtimershow Losser zoekt standhouders – gratis deelname

Op 15 juni 2014 wordt voor de tweede keer Oldtimershow Losser georganiseerd. Er zullen oldtimers van alle soorten, merken en maten tentoon gesteld worden. Van bromfiets tot tractor, van stationaire motor tot vrachtauto. Een prachtige dag voor groot en klein!

Oldtimershow Losser

Voor de oldtimershow worden twee dorpjes ingericht: een nostalgisch dorp met mooie oldtimers en werktuigen uit vergane tijden en een modern dorp. Een ideale manier om de vooruitgang van de techniek te bekijken.

Leuk voor kids

Heerlijk een drankje doen en een hapje eten op het horecaplein onder het genot van folkloristische show. Ook voor kinderen een leuke dag uit met een luchtkussen, kinderopvang en een fotograaf die de kids samen met hun favoriete voertuig op de foto zet.

Op zoek naar standhouders

Voor de onderdelenmarkt is Oldtimershow Losser nog op zoek naar standhouders. Deelname is geheel gratis. Wil je je inschrijven voor de oldtimershow, meld je dan hier aan.

Related Posts