Je oldtimer restaureren: wat is jouw verhaal?

De jaren gaan voorbij en er komen steeds meer oldtimers bij. Hoe zonde is het om deze auto’s aan hun lot over te laten? Te laten wegroesten? Historisch erfgoed te laten verdwijnen? Ook deze prachtige Opel P4 verdient nog een kans.

Oldtimer restaureren

Het restaureren van een oldtimer is een kostbare aangelegenheid. Maar wel ontzettend leuk om te doen! En als je het echt goed doet kan het ook nog eens een lucratieve business worden. Wat te denken van deze BMW 507 uit 1958? Deze prachtige klassieke auto leverde een recordbedrag op van maar liefst $ 2.420.000 tijdens een veiling afgelopen weekend!

BMW 507 oldtimer restaureren

MyOldtimer.nl is op zoek naar jouw verhaal

Of je nou je auto wilt restaureren om er rijk van te worden of zodat je trouwe wagentje er weer picobello uitziet: elk voertuig is uniek. Met elk een eigen verhaal. Wat is jouw verhaal? MyOldtimer.nl is op zoek naar mooie, grappige en leuke verhalen over de restauratie van jouw klassieke voertuig. Laat een berichtje achter en we nemen contact met je op.

Related Posts

Comments are closed.