Kaartjes winnen voor de oldtimerbeurs in Genk?

Op 15 en 16 maart vindt de 6e OldTimerBeurs plaats in Genk, België.  En jij kunt er gratis naartoe!

Win kaartjes

De Mini Seven Club Nederland heeft een leuke actie: twee kaartjes winnen voor deze gezellige beurs. Kijk snel op de website en doe mee!

Mini Seven Club

De Mini Seven Club Nederland is een landelijke club voor eigenaren en liefhebbers van de Mini en Mini Cooper, in al zijn verschijningsvormen en afgeleiden, van de allereerste Austin Seven uit 1959 tot de allerlaatste ‘new’ Mini die u nu bij de dealer kunt kopen. De club bestaat sinds 1962 en heeft ongeveer 2500 leden.

OldTimerBeurs Genk

Op de OldTimerBeurs Genk vind je veel klassiekers, onderdelen, miniaturen, autolectuur en meer. De entree bedraagt € 8,- en parkeren is helemaal gratis. Geen kaartje gewonnen? Kom dan met je oldtimer op zaterdag 15 maart naar de Limburghal in Genk en parkeer op de speciale oldimerparkeerplaats. De bestuurder mag gratis naar binnen!

Related Posts