Antwerp Classic Salon 2014

Vandaag een bezoek gebracht aan de Antwerp Classic Salon 2014. Een gezellige en interessante beurs voor de oldtimerliefhebber. De rijk vertegenwoordigde oldtimerclubs geven aan dat oldtimers door velen een warm hart wordt toegedragen. Heel leuk om te zien dat oldtimerclubs zoveel moeite en passie in hun oldtimers steken.

Op deze Antwerp Classic Salon ook oldtimers die je niet altijd op andere beurzen tegenkomt. Een interessante beurs met onderdelen en gereedschappen, werkkleding, oldtimer mode, oldtimer miniatuur modellen en natuurlijk lekker eten en drinken.

Antwerpen Classic Salon 2014

Antwerpen Classic Salon 2014

Antwerpen Classic Salon 2014

Antwerpen Classic Salon 2014

Antwerpen Classic Salon 2014

Antwerpen Classic Salon 2014

Antwerpen Classic Salon 2014

Antwerpen Classic Salon 2014