Classic Park: dé ontmoetingsplek voor oldtimerliefhebbers

Het heeft wel iets weg van Jurassic Park. Gelegen in een prachtige groene omgeving, een ware belevenis en uitgestorven automerken. Oké, bijna dan. Maar het wordt wel een plek waar prachtige klassieke auto’s uit vervlogen tijden bij elkaar gebracht worden.

Uniek beleveniscentrum voor autoliefhebbers

Vanaf zaterdag 19 april 2014 opent een geweldig nieuw beleveniscentrum voor iedereen die verzot is op oldtimers en exlcusieve wagens. Classic Park, gelegen in Boxtel in Noord-Brabant, bestaat uit een sfeervol museum met 120 unieke voertuigen, een werkplaats en een winkel. Ook aan de innerlijke mens is gedacht. In het restaurant ‘Miglia Lounge’ kun je nog even wegdromen bij al het moois onder het genot van een hapje en een drankje.

De bouw is in volle gang!

Opbouw Classic Park Boxtel

Ontmoetingsplek

Daarnaast is Classic Park dé ontmoetingsplek voor iedereen die van auto’s houdt. In samenwerking met 402 Automotive gaat Classic Park unieke evenementen organiseren. Hou je van Franse auto’s of juist van de luxe Rolls Royce? Er zijn maar liefst een 20-tal evenenten gepland. Voor ieder wat wils dus!

De kalender voor Classic Park in Boxtel ziet er onder voorbehoud als volgt uit:

 • 1 juni: Porsche
 • 8 juni: Chic & Unique
 • 15 juni: Mercedes
 • 22 juni: Cabrio
 • 29 juni: Mini
 • 6 juli: BMW
 • 13 juli: Ford
 • 20 juli: Collection Francaise
 • 27 juli: Volvo en Saab
 • 3 augustus: MG meets Triumph
 • 10 augustus: Mopeds, Coats & Helmets
 • 17 augustus: Classic Trucks
 • 24 augustus: VW Kever & Bus
 • 31 augustus: Engelse merken
 • 7 september: Prewars
 • 14 september: Jaguar
 • 21 september: Alfa Romeo
 • 28 september: Rolls Royce & Bentley
 • 12 oktober: Exclusive & Performance cars

Classic Park is vanaf 19 april 2014 elke dag geopend voor publiek.

Adres: Koppenhoefstraat 14, 5283 VK Boxtel

Website: www.classicpark.nl

Related Posts