Henry J. Kaiser verdient extra aandacht

Mooie oldtimers verdienen extra aandacht. Zoals de Henry J. Kaiser oldtimers van Eric Eijgelsheim. De Henry J. Kaiser, ook wel Henry J genoemd, is gebouwd na de Tweede Wereldoorlog. Er was een grote behoefte aan transport dus meneer Kaiser zag een gat in de markt.

Henry J. Kaiser Corsair Deluxe

Samen met partner Frazer leasde hij een fabriek van Ford en bouwde 7000 Kaiser auto’s in 1946. De prachtige Henry J. Jaiser Corsair Deluxe werd gebouwd tussen 1952 en 18954. De makkelijkste auto om te rijden, te parkeren, te onderhouden en te betalen. Aldus Kaiser. Het basismodel uit 1953 kostte $1.499 waarna je hem op kon halen bij de fabriek. Een koopje!

Klassieker Rally heeft speciale aandacht besteed aan de prachtige Henry J. Kaiser oldtimers van Eric in de rubriek Lezersauto. Neem een kijkje op Klassieker Rally.

P9061158

Related Posts