Rechtszaak oldtimerregeling

Na de Tweede Kamer heeft nu ook de Eerste Kamer ingestemd met de plannen op het gebied van wegenbelasting voor oldtimers. Hierdoor gaat de vrijstellingsleeftijd definitief naar 40 jaar.

Rechtszaak aanspannen

Stichting Autobelangen laat het hier niet bij zitten. Ze zijn voornemens de Staat voor de rechter te dagen. Volgens de stichting berust de hele maatregel op foutieve informatie. “Grote groepen mensen zijn hierdoor zwaar gedupeerd”, aldus de stichting.

Donateurs

Het is nog niet mogelijk om definitief naar de rechter te stappen. De stichting vraagt eerst bezitters van oldtimers om een toezegging van minimaal € 50 om zo een voldoende financiële bodem te hebben om een rechtszaak te starten met advocaat prof. mr. Barkhuysen. Heeft de stichting op 20 januari 2014 genoeg donateurs bij elkaar dan pas wordt het geld afgeschreven en kan de rechtzaak beginnen. Donateurs betalen dus alleen indien er voldoende giften zijn om de rechtszaak te voeren.

Klik hier om ook donateur te worden.

Related Posts